Leeuwarder nieuws

Gezocht: Jonge filmmakers, acteurs en muzikanten voor LIVE!

Gezocht: Jonge filmmakers, acteurs en muzikanten voor LIVE!

Leeuwarden, 27 december 2011 -  LIVE! is een project waarbij in korte tijd een film wordt gemaakt door jongeren van 15 t/m 24 jaar. Voor het project worden filmmakers, scriptschrijvers, dansers, acteurs (in toneel en film), muzikanten en vormgevers gezocht. De première is in juni in De Harmonie. Deelname is gratis.


Een film met live soundtrack. Een film met uitgespeelde scènes door dans en toneel: in de film of daarvoor op het podium. Misschien ook wel tegelijk met de film. Hoe precies, weten we niet. De jongeren die het gaan spelen of dansen gaan namelijk zelf bepalen hoe het gaat gebeuren. Net zoals het verhaal van de film: geschreven door jongeren. Bepaal zelf hoe je film er uiteindelijk uitziet in juni tijdens de grote première in de Harmonie. Deelname is gratis.

 

 Bij LIVE! word je begeleid door professionals uit die specifieke discipline, maar bepaal je zelf wat er gaat gebeuren. Je krijgt masterclasses van film- en theatermakers. De verschillende werkgroepen gaan apart van elkaar en samen aan het werk. De enige voorwaarde die wordt gesteld aan de deelnemer is dat ze iets bijdragen aan de film door middel van creatieve ideeën, kwaliteiten, hard werken en/ of veel enthousiasme. Bij LIVE! bouw je namelijk met z’n allen aan je eigen film.

 

LIVE! is een project van Parnas, centrum voor de kunsten in Leeuwarden. De opnames, repetities en audities zijn in en rond Leeuwarden.

 

Voor informatie en deelname: zie www.wijgaanlive.nl.

27-12-2011 17:06 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws