Taptoe Leeuwarden weer genomineerd voor Taptoe van het Jaar

Leeuwarder nieuws

Taptoe Leeuwarden weer genomineerd voor Taptoe van het Jaar

LEEUWARDEN, 29 december 2011 – Taptoe Leeuwarden is door de website Korpsmuziek weer genomineerd voor de beste Taptoe van het Jaar 2011. Op de website kan tot het nieuwe jaar gestemd worden op meerdere evenementen. De Leeuwarder Taptoe won de prijs al meerdere malen, maar heeft nu sterke concurrentie van Taptoes in Groningen, Den Bosch en Dordrecht.


Taptoe Leeuwarden is de grootste burgertaptoe van Nederland. In 2011 kon het publiek in het WTC Expo Center genieten van een keur aan topkorpsen uit binnen- en buitenland en prachtige optredens van Hanka Venselaar, Brassband De Bazuin uit Oenkerk, DJ Kay Wilder en Sensation Performance Ensemble.

 

‘Taptoe Leeuwarden is bijzonder omdat we de optredens voorzien van een spectaculaire lichtshow. En iedereen zit lekker warm en droog onder dak’, legt Matthijs van Houten, lid van de organisatie, uit.

 

De Taptoe van het Jaar-verkiezing is een publieksprijs. ‘Iedereen, of je nu bij de Taptoe bent geweest of niet, kan zijn of haar stem uitbrengen en dat gebeurt dan ook massaal’, zegt Matthijs. ‘Het wordt dan ook een hele kluif om de concurrenten voor te blijven. We hopen dan ook dat al onze bezoekers voor het nieuwe jaar hun waardering willen laten blijken door te stemmen. Dat geldt ook voor Leeuwarders en Friezen die er niet bij konden zijn. Het zou een mooi stukje promotie zijn voor de stad Leeuwarden.’

 

Stemmen kan via www.korpsmuziek.nl/node/4469 en de site van Taptoe Leeuwarden.


 

29-12-2011 21:37 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws