Eerste aflevering 2011 van DAGTV Leeuwarden online

Leeuwarder nieuws

Eerste aflevering 2011 van DAGTV Leeuwarden online

LEEUWARDEN, 17 februari 2011 - De kick-off van DagTV 2011 had een goede start. Met als onderwerpen: de provinciale staten verkiezingen met Leeuwarder kandidaten, wat doet stichting ZaZaZorg en hoe besteedt het Fries Museum de twee ton aan ontvangen gelden van de Bank Giro loterij.


Gasten
Aukje de Vries (VVD), Katie Dolstra(PVV), Addy Stoker(Verenigd Links), Rienk v/d Vlucht(ZaZaZorg en Provinciale Statenlid PVDA), Tineke Hempenius (moeder en voorstander ZaZaZorg) en Roel Woering (Raad van Bestuur van het Fries Museum).

Artiesten
Chris Mustamu (zang) & Marysa Dijkstra (viool/zang)


 


DagTV Seizoen 9 aflevering 1 from DME Media (Dave Sijbenga) on Vimeo.


17-2-2011 15:38 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws