19 maart X Factor Backstage Auditions bij Fiat dealer Jelle Talsma

Leeuwarder nieuws

19 maart X Factor Backstage Auditions bij Fiat dealer Jelle Talsma

Fiat dealer Jelle Talsma in Leeuwarden biedt iedereen een uniek podium om zich in de finale van het populaire TV programma X Factor te zingen, als unieke toevoeging van het programma worden er bij fiatdealers door het hele land audities gehouden op de achterbank van een Fiat 500!


Op zaterdag 19 maart doet het programma de vestiging van Jelle Talsma in Leeuwarden aan, van 12.00 tot 16.00 uur vinden daar dan de officiële Fiat 500 Backstage Auditions plaats.

 

Hoe werken de Backseat Auditions?
Bij de Fiat 500 Backseat Auditions moeten kandidaten op de achterbank van een Fiat 500plaatsnemen en hun zangtalent tonen. Hiermee maken zij kans op een unieke prijs:

 

Een live optreden in de finale van X Factor!

 

Het optreden van de deelnemers in de showroom wordt vastgelegd met een camera en microfoon, die wordt gemonteerd in de Fiat 500C die in uw showroom staat. De opgenomen filmpjes worden uiterlijk zondagavond geupload naar de X Factor Facebook pagina en naar onze eigen Facebook pagina en website. Elke week wordt de winnaar bepaald door het hoogste aantal stemmen op Facebook. Dit wordt gedaan door het aantal “Vind ik leuk” te tellen die deelnemers in de week na hun auditie via Facebook hebben weten te vergaren. Iedere bezoeker van de website kan zijn stem achterlaten. De audities van de 4 weekwinnaars worden voorgelegd aan de echte X Factor jury. Zij bepalen de uiteindelijke winnaar die op 10 juni in de finale van X Factor optreedt. Dit optreden vindt plaats in de pauze van X Factor en wordt online live uitgezonden.

 

Dus heb je zin om mee te doen of gewoon even te kijken? Kom naar Jelle Talsma zaterdag 19 maart vanaf 12 uur.

 

meer info: www.jelletalsma.nl

 

of de website van de X-Factor


18-3-2011 11:14 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws