Leeuwarder nieuws

Uitbreiding blauwe zone Huizum-West gaat door

LEEUWARDEN, 27 november 2012 - Het College van B&W handhaaft het verkeersbesluit om de blauwe zone in Huizum-West uit te breiden. Daar waren bezwaren tegen geuit. De adviescommissie bezwaarschriften adviseert het merendeel gegrond te verklaren. Het college heeft echter besloten die bezwaren toch ongegrond te verklaren.


Er is volgens het College sprake van een hoge parkeerdruk en de meerderheid van de bewoners is vóór uitbreiding van de blauwe zone. Het college herroept het genomen verkeersbesluit dan ook niet en gaat verder met de voorbereiding om te komen tot aanleg van de blauwe zone in Huizum West.


Bron en achtergronddocumenten: gemeente Leeuwarden, college B&W 27 november 2012

 

 

27-11-2012 16:34 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws