Leeuwarder nieuws

Eenjarige peuter valt uit raam in Grote Wielenstraat Leeuwarden

Leeuwarden, 28 november 2012 - Een jong meisje (1) uit Leeuwarden is dinsdagmiddag gewond geraakt na een val uit een raam. Het meisje viel vanaf de eerste verdieping naar beneden. Het incident vond plaats aan de Grote Wielenstraat in Leeuwarden.


Het meisje was vermoedelijk aan het spelen in de vensterbank van een slaapkamer op de eerste verdieping van de woning. Het raam dat tegen de vensterbank gesloten is, is door onbekende oorzaak open gegaan. De dreumes viel vervolgens buiten op de grond.

De éénjarige peuter is voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welk letsel de dreumes heeft opgelopen.28-11-2012 11:48 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws