Leeuwarder nieuws

Leeuwarder mishandeld en bestolen van mobieltje in Grote Hoogstraat

Leeuwarden, 28 november 2012 - Een inwoner van Leeuwarden (40) heeft dinsdag aangifte gedaan van een incident dat zaterdagmorgen plaatsvond. Die zaterdagmorgen werd de man in de Grote Hoogstraat in zijn woonplaats mishandeld en werd zijn mobiele telefoon gestolen.


Het slachtoffer verklaarde dat hij in de vroege zaterdagochtend getuige was van een vechtpartij. Vermoedelijk hebben enkele betrokkenen van de vechtpartij vervolgens de Leeuwarder te pakken gehad. Behalve enkele klappen werd ook de telefoon van de gedupeerde afgenomen.

De politie heeft de aangifte opgenomen en doet onderzoek naar het incident.

 

 

28-11-2012 11:45 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws