Leeuwarder nieuws

Opnieuw vleesfdiefstal op De Jokse, twee Leeuwarders aangehouden

Leeuwarden, 30 november 2012 - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Ludinga en De Jokse in de wijk Bilgaard twee Leeuwarders van 27 en 29 jaar aangehouden op verdenking van een inbraak. Het duo had vlees gestolen uit een schuur.


Eerder die avond hadden agenten een melding gekregen dat uit een schuur achter een woning aan De Jokse vlees uit een vriezer was weggenomen. Om binnen te komen had men een deur geforceerd. Twee weken eerder was ook al in de schuur in gebroken. In de omgeving werd een 27-jarige Leeuwarder aangetroffen. Hij was twee weken terug ook betrokken bij de diefstal van het vlees. Ook nu hadden de agenten het sterke vermoeden dat hij er weer mee had te maken. De man werd dan ook aangehouden.

In de omgeving werd de 29-jarige Leeuwarder aangetroffen. Hij was op de fiets en achter zijn fiets zat een aanhangwagentje. Zowel in het wagentje als in de fietstassen zaten meerdere pakketten met vlees. Het vlees ging direct retour richting de eigenaar. De fiets en de kar werden in beslag genomen. Beide verdachten werden voor nader onderzoek ingesloten.

 

Bron: politie Fryslân

 

 

30-11-2012 10:01 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws