Angelien Pot uit Leeuwarden wint FHM Buurmeisje verkiezing 2012 (video)

Leeuwarder nieuws

Angelien Pot uit Leeuwarden wint FHM Buurmeisje verkiezing 2012 (video)

Amsterdam, 13 augustus 2012 - Het 24-jarige model Angelien Pot uit Leeuwarden is verkozen tot FHM buurmeisje 2012. Angelien stond zaterdagavond samen met nog elf andere finalisten voor de jury in Club Panama in Amsterdam.De strijd duurde al maanden, van de in totaal 140 deelnemers wist uiteindelijk Angelien de jury te overtuigen.


Angelien over Angelien op www.angelienpot.nl

 

"Ik vind dat een foto de ruimte in moet kijken en een kettingreactie moet veroorzaken. Je ziel moet er direct door worden geraakt. En schoonheid vertelt zich door.

In mijn wereld moet een foto een verlangen ontwaken. Een die de geest opschudt en zich als een herinnering nestelt. Een beeld dat je blijft beroeren.

Bij elke opdracht pak ik de stilte en voel de emotie. Ik zuig mij barstensvol met licht en bevries het moment.

Voor mij geldt dat ik niet treur niet om het verleden, me geen zorgen maak over de toekomst en niet vooruit loop op problemen. Ik leef wijs en eerlijk in het moment.

Ik hou van zinnen die met een vraagteken eindigen. Ben down to earth en heb de moed om verstandig te zijn. Standvastig en stout. De ene dag draag ik een spijkerbroek en de andere dag pak ik uit. En als we gaan stappen zie je me dansen.

Ik wil de wereld een beetje kleur geven en tegelijkertijd natuurlijk en naturel zijn. Weinig mensen hebben de moed zich zo goed te tonen als ze zijn. Als je hen dan een foto als spiegel voorhoudt, herkennen ze zich."

Angelien

 

Voor RondOm Leeuwarden deed Angelien Pot al eens een autotest. Bekijk hier de foto's en lees hier het verslag. Bezoek hier de website van FHM. Angelien en de ander finalistes zie je overigens in een kersverse sexy shoot terug in de aankomende FHM die vanaf 23 augustus verkrijgbaar is.


Bekijk de foto's


13-8-2012 09:16 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws