Bouwgroep Dijkstra Draisma verlengt contract met drie seizoenen

Leeuwarder nieuws

Bouwgroep Dijkstra Draisma verlengt contract met drie seizoenen

LEEUWARDEN, 10 juli 2013 - SC Cambuur is zeer verheugd te kunnen melden dat het een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst is aangegaan met Bouwgroep Dijkstra Draisma. Het eerste seizoen is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofd- en tevens shirtsponsor. In de twee seizoenen erna zal de Bouwgroep zich als co-sponsor verbinden aan de club.


“In de afgelopen periode hebben we met diverse partijen gesproken, waaronder ook Bouwgroep Dijkstra Draisma. Het uiteindelijke resultaat is een nieuwe driejarige overeenkomst. Hieruit spreekt vertrouwen. Bouwgroep Dijkstra Draisma is in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner gebleken in moeilijke tijden. We zijn dan ook trots dat we samen met deze betrouwbare hoofdsponsor het Eredivisie-avontuur kunnen beleven en een stuk continuïteit kunnen borgen”, aldus Commercieel Directeur Ard de Graaf.
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een middelgroot aannemingsbedrijf met meer dan 100 jaar bouwervaring en telt ruim 280 werknemers. Vanuit 2 vestigingen - Bolsward en Dokkum - richt de Bouwgroep zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl

 

+++

 

Boso Sneek nieuwe Business Partner SC Cambuur

Onlangs hebben SC Cambuur en Boso uit Sneek hun handtekening gezet onder een sponsorcontract voor de komende 3 jaar. Één van de onderdelen van deze samenwerking is het verbeteren van de sanitairvoorziening voor supporters.


Inmiddels is men begonnen met het opknappen en vernieuwen van de voorzieningen van de Oost-tribune, en later zal ook het sanitair van de andere tribunes een opknapbeurt krijgen.


Boso is een onafhankelijk internationaal georiënteerd bedrijf in de ontwikkeling en verkoop van poetsdoeken, poetspapier, hygiëneproducten en olieabsorptiemateriaal. Boso bestaat inmiddels al ruim 70 jaar en kenmerkt zich door haar betrouwbaarheid, slagvaardigheid en flexibiliteit. Kijk voor meer informatie over Boso op www.boso.nl

10-7-2013 12:07 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws