Restaurant ‘t Kookpunt verandert naam om conflict te voorkomen

Leeuwarder nieuws

Restaurant ‘t Kookpunt verandert naam om conflict te voorkomen

LEEUWARDEN, 29-07-2013 - Visestaurant Le Sandre is het enige Visrestaurant in Leeuwarden en is gevestigd in een monumentaal grachtenpand dat gebouwd is rond 1850.


Geachte gast, bezoeker van deze website, u heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat de naam van het restaurant is veranderd, dit is omdat een winkeltje in Rotterdam, wat kookgerei verkoopt onder bijna dezelfde naam (kookpunt) als onze oude naam van het restaurant en dit volgens eigen zeggen heeft beschermd via de Benelux merkenwet, ons restaurant, en meerdere restaurants in Nederland met een gelijkende naam bedreigd heeft met rechtszaken en torenhoge kosten die deze met zich meebrengen als wij onze oude handelsnaam blijven voeren.
Omdat wij liever onze tijd besteden aan koken en het vermaken van onze gasten dan aan energieverslindende rechtszaken hebben wij besloten om eieren voor ons geld te kiezen en de handelsnaam aan te passen (in Le Sandre, red.) hoewel wij niet begrijpen dat een winkel die graag levert aan de horeca zich zo in de kaart laat kijken, binnenkort zullen wij via diverse media op deze zaak ingaan. Natuurlijk zullen wij binnenkort ook ons emailadres logo en huisstijl aanpassen.

Tekst: ‘t Kookpunt www.tkookpunt.nl

29-7-2013 12:30 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws