Leeuwarder nieuws

Drie Leeuwarders aangehouden voor mishandeling en beroving in Drachten

DRACHTEN, 28 maart 2014 - De politie heeft vrijdagochtend vroeg vier mannen, waarvan drie Leeuwarders, en één vrouw aangehouden op verdenking van mishandeling en diefstal.


Kort daarvoor kwam er een melding binnen van een vechtpartij op de Noordkade. Ter plaatse bleek dat twee mannen en een vrouw (leeftijd onbekend) uit Drachten waren geslagen door een aantal onbekende personen. Hierbij was van één van hen een ketting afgenomen. Eén man had zichtbaar letsel aan zijn hoofd. De daders zouden vervolgens in een auto zijn weggereden.

Deze auto werd kort daarna gezien op de Waldwei en reed in de richting van Leeuwarden. Op de N31 bij de afrit Leeuwarden gaven de agenten hen een stopteken waarna de auto werd stilgezet. De vijf inzittenden; twee 26-jarige mannen uit Leeuwarden, een 22-jarige man uit Den Haag, een 22-jarige man uit Leeuwarden en een 23-jarige vrouw uit Buitenpost, zijn aangehouden.

Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Uit onderzoek moet blijken wat ieders rol is geweest bij deze mishandeling en beroving.


Bron: politie

28-3-2014 20:55 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws