Bewoners Parkhove verhuizen naar Greunshiem

Leeuwarder nieuws

Bewoners Parkhove verhuizen naar Greunshiem

LEEUWARDEN, 3 maart 2014 - De bewoners en medewerkers van Parkhove, het Centrum voor wonen en verpleging van Palet in Achter de Hoven, verhuizen naar wijkzorgcentrum Greunshiem aan de Tjotterstraat in Leeuwarden. Parkhove gaat voor de zomer nog tegen de vlakte.


Aan de verhuizing ging een lange voorbereiding vooraf. De bewoners en medewerkers verblijven de hele bouwperiode in het wijkzorgcentrum. De nieuwe huisvesting zal gereed zijn in 2016.

Op 27 februari namen de bewoners en hun familie feestelijk afscheid van Parkhove met een high tea met muziek en een overdenking. Op 20 maart is er een afscheidsfeest voor de medewerkers.

Foto: Mevrouw Steenstra-De Bilt (rechts), bewoonster van Parkhove en Aagje Hooyenga (links), activiteitenbegeleidster, genieten van een gebakje. / Palet

3-3-2014 11:05 2 reacties

Reacties (2)

Agh ik blijf het lastig vinden om te lezen wanneer er een verhuizing plaats vindt. Ik ben zelf namelijk laatste verhuist en kon maar niet de juiste informatie vinden. Ik ben heel erg geholpen door de site http://apeldoorn-verhuisbedrijf.nl . Mochten jullie ook informatie willen voor de verhuizing, kijk daar dan eens. Succes verder!!

Geplaatst door evertvanvies op 2-4-2014 12:49
Meld als ongepast

Afgelopen maand heb ik de afdeling psychogeriatrie van parkhove, dat nu twee jaar na de verhuizing nog steeds in greunshiem zit bezocht om te zien of mijn partner daar zou gaan wonen. Ik heb nog nooit zo'n verouderde en nare aftandse omgeving gezien voor ouderen. Bovendien viel mij op dat er een minimum van personeel te vinden was en de mensen met dementie er verward en aan hun lot overgelaten bij liepen of zaten.
Ik ben er woedend en huilend weggelopen, nooit zou ik mijn partner daar willen achterlaten. Gelukkig vond ik een plek elders in een particulier huis waar voldoende personeel is de mensen goed begeleid worden en de woonomgeving er fijn en gezellig uitziet. Voor parkhove zou het om te beginnen noodzakelijk zijn dat die nieuwbouw er komt. Waarom duurt het zo lang?
Ik weet nu hoe belangrijk een goede en fijne omgeving voor deze groep ouderen is! Echt ongelofelijk dat men het zo lang laat duren.

Geplaatst door ellen van der sluis op 12-3-2016 22:04
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws