21 en 29 maart Open Dagen 2015 TV De Molen

Sport

21 en 29 maart Open Dagen 2015 TV De Molen

LEEUWARDEN, 2015 - Op zaterdag 21 maart en zondag 29 maart 2015 tussen 11.00 en 13.00 uur is iedereen, jong en oud, beginnend of gevorderd tennisser, welkom bij Tennisvereniging De Molen aan Het Kalverdijkje 76b in Leeuwarden.


Een nieuwe kans om kennis te maken met tennis en te kijken of tennis jouw sport is. De open dagen zijn tegelijkertijd met de Openingstoernooien van de jeugd en senioren. Zij geven zo direct een goede impressie hoe tennis bij onze vereniging beleefd wordt. We zijn namelijk een vereniging die verbindt en dat willen we graag aan je laten zien.

Voor de recreatieve tennisser worden diverse activiteiten georganiseerd waardoor je je snel thuis voelt binnen de vereniging. Zo is er tossen op dinsdagavond en vrijdagochtend en worden er diverse gezelligheidstoernooien georganiseerd.

Tijdens de open dagen kun je kijken of het tennissen en de vereniging je aanspreken. Tevens is er voldoende ruimte en materiaal beschikbaar om ook zelf een balletje te slaan. Het is wel handig als je sportschoenen bij je hebt.

De vereniging beschikt over 10 smashcourtbanen waarop het gehele jaar getennist kan worden. Een winterstop hoeft dus niet gehouden te worden. Bij onze vereniging kun je het gehele jaar gezond en sportief in de buitenlucht bezig zijn.

Reden genoeg om op zaterdag 21 maart en/of zondag 29 maart 2015 eens langs te komen. Iedereen is van harte welkom op ons gezellige park, ook als je niet wilt tennissen en alleen van de sfeer wilt genieten.

Meer info: tvdemolen.nl

16-3-2015 09:50 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport