Sport

Vlotte start kaartverkoop PC

FRANEKER, 4 april 2015 – De kaartverkoop voor de 162e PC is zaterdag 4 april van start gegaan. Van de meer dan zesduizend zitplaatsen was rond het middaguur bijna een kwart verkocht via de website www.pc-franeker.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is dit jaar kleiner dan in andere jaren, omdat de Gasfabriektribune dit jaar voor het eerst wordt voorzien van kuipstoeltjes. Die nemen iets meer ruimte in dan een zitplaats op een houten bank.


Aanvraag van kaarten voor de grootste kaatswedstrijd van het jaar is sinds zaterdag mogelijk via de (vernieuwde) website van de Koninklijke PC en via een bon in Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en het kaatsblad Wis In.

Mochten er meer aanvragen dan zitplaatsen zijn, dan vindt toewijzing van de kaarten plaats door middel van loting.

De PC vindt dit jaar plaats op woensdag 29 juli.


4-4-2015 14:44 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport