Desharick Guidry vervangt Steve Moundou Missi bij Aris Leeuwarden

Sport

Desharick Guidry vervangt Steve Moundou Missi bij Aris Leeuwarden

LEEUWARDEN, 3 september 2015 - Desharick Guidry is de laatste aanwinst voor Aris Leeuwarden. De powerforward komt in plaats van de Kameroense international Steve Moundou Missi, die door de ingewikkelde procedures niet naar Leeuwarden kon komen.


Met Guidry heeft coach Michael Schuurs een waardige vervanger gevonden. De powerforward (22 jaar, 1.96 m) komt van McNeese State University uit Louisiana, waar hij in zijn seniorjaar goed was voor maar liefst 17 punten en 11 rebounds per wedstrijd. Guidry is een echte stretch forward, die zowel van binnen als van buiten makkelijk scoort.

De hoop is dat Guidry eind volgende week kan spelen, wanneer Aris voor een sterk bezet internationaal toernooi naar Luxemburg afreist.

Link highlightfilm: https://www.youtube.com/watch?v=GVnMjwWm0eY

 

 

3-9-2015 08:33 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport