13 oktober VanVelzen met The Rush Of Life in De Harmonie

Uitgaan

13 oktober VanVelzen met The Rush Of Life in De Harmonie

LEEUWARDEN, oktober 2012 -  Zaterdag 13 oktober is VanVelzen te zien in De Harmonie. Met de theatertour ‘The Rush Of Life’ staat hij stil bij zijn achtbaanleven. Hij zingt en vertelt over wat er vorig jaar allemaal veranderd is in zijn leven. En gelukkig heeft hij ook nog de foto’s om dat te laten zien.


VanVelzen is te zien als zanger, muzikant en uiterst geestige verteller. Samen met zijn vaste band staat hij garant voor een show die van het podium af spat, waarbij het publiek meer is dan toeschouwer alleen. De zaal wordt door VanVelzen altijd op verrassende wijze betrokken bij de voorstelling. Dat alles resulteert in een originele, energieke en avondvullende muziekvoorstelling. ‘’Mijn leven zijn mijn liedjes en mijn liedjes zijn mijn leven’’ zegt VanVelzen zelf over 'The Rush Of Life'.


Afgelopen jaar is er nogal wat veranderd. Hij boekte groot succes als coach in The Voice of Holland, daar was hij in het eerste seizoen coach van de winnaar Ben Saunders. Ook kreeg hij een Gouden Harp en werd vader van een zoon.

 

 

 

In april 2012 bracht VanVelzen zijn nieuwe album The Rush Of Life uit. De twaalf songs, zijn meest persoonlijke ooit, hebben allemaal een ander geluid. Van beat tot ballade. VanVelzen vertelt in de nummers over zijn bijzondere leven als artiest. Over het album zelf Twittert hij: ‘’Het beste album wat ik tot nu toe heb gemaakt’’.

In 2012 kreeg VanVelzen ook nog zijn eigen wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam. Een bewogen jaar dus dat voorbij raasde, ‘The Rush Of Life’.


Kijk voor meer informatie en reserveren op www.harmonie.nl

12-10-2012 12:24 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan