Love & Marriage Beurs: Social Media steeds meer onderdeel van de bruiloft

Uitgaan

Love & Marriage Beurs: Social Media steeds meer onderdeel van de bruiloft

GRONINGEN 15 oktober 2012 - In het weekend van 12 & 13 januari staan er meer dan 70 trouwbedrijven uit de regio Noord Nederland op de Love & Marriage Beurs in Martiniplaza Groningen.


Love & Marriage Beurs Noord NederlandTrend voor 2013 

 

Iedereen met trouwplannen kan zich hier uitgebreid oriënteren en ontdekken wat de nieuwste trends zijn op trouwgebied. Eén van deze trends is dat Trouwen in 2013 niet zonder social media kan. Facebook en Twitter worden steeds intensiever ingezet en via livestream zoals Twitter kunnen de gasten de bruiloft op de voet volgen. Erg leuk voor de avondgasten die er op die manier ook overdag toch een beetje bij zijn.


Persoonlijk tintje


Aanstaande bruidsparen willen hun bruiloft zo persoonlijk mogelijk maken. Ze zoeken graag zelf de trouwlocatie, fotograaf, drukwerk, bloemen, bedankjes etc uit. Op de Love & Marriage Beurs kunnen ze ook persoonlijk kennismaken met alle aanbieders op trouwgebied en de prijs en kwaliteit goed met elkaar vergelijken. Hierdoor is het een efficiënte en leuke manier om samen een voorproefje te nemen op de trouwdag.


Het kiezen voor één of meerdere kleuren als thema voor een bruiloft gebeurt ook steeds vaker. Bruidsparen laten dit terug komen in bijv. de uitnodiging, bruidstaart, stropdas van de bruidegom, bruidsboeket, huwelijksbedankjes, tafeldecoraties zoals tafellopers en waxinehouders en decoraties voor de ceremonie en feestzaal zoals stoellinten en bloemen. Op dit moment zijn de kleuren paars, fuchsia en zeegroen populair.


Bruidsmodeshow


Om een trouwjurk of trouwkostuum te kunnen kiezen is een bezoek aan de bruidsmodeshow van de Love & Marriage Beurs zeker de moeite waard. In een speciaal gebouwd bruidsmodetheater worden op een enorme catwalk meerdere malen per dag de laatste trends uit de collecties van Nationaal en Internationaal bekende bruidsmodefabrikanten getoond.


Love & Marriage Beurs Noord Nederland

12 en 13 januari 2013 Martiniplaza Groningen


Openingstijden en toegangsprijs


De beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 15,00 p.p. (inclusief modeshow). Meer informatie en reserveren van kaarten met korting via: www.trouwplannen.nl

15-10-2012 16:05 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan