Uitgaan

20 en 21 oktober Bootoutlet in WTC Expo Leeuwarden

LEEUWARDEN, oktober 2012 -  Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt voor de derde keer in WTC Expo Leeuwarden de gebruikte botenbeurs Bootoutlet plaats. Met 100 gebruikte boten blijft het aanbod gelijk met de beurs van vorig jaar. Op deze kopersbeurs werd vorige editie een derde deel van de boten ter plekke verkocht.


- ingezonden WTC Expo -

Als gebruikelijk komen de inschrijvingen voor een outletbeurs laat binnen maar inmiddels zijn maar liefst 100 boten ingeschreven. De late inschrijving is elk jaar het gevolg van de drukte met het aflopen van het vaarseizoen en de winterbergingactiviteiten bij menig botenbedrijf. Nu het rustiger op het water is ontdekken vele particulieren en bedrijven het voordeel van Bootoutlet. De beurs komt precies op het juiste moment in het jaar om nog verkopen te genereren, voordat de echte winterrust begint.

Ook voor de koper is het moment van aanschaf welbeschouwd optimaal. Wie nu een boot koopt betaalt waarschijnlijk minder. De prijzen van de boten op Bootoutlet zijn doorgaans bijzonder scherp. Bovendien kan men zich de hele winter verheugen op het volgende vaarseizoen en wellicht benodigd kluswerk uitvoeren.

Bootoutlet is een gebruikte botenbeurs waar zowel bedrijven als particulieren gebruikte boten aanbieden. Het aanbod bestaat uit sloepen, sportboten en open zeilboten, maar ook kleine kajuitjachten, die voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop worden aangeboden. Voor de 3e editie kan de bezoeker rekenen op een aanbod van 100 uiterst scherp geprijsde boten. Daarnaast is er een ruim aanbod aan bootspullen die vanuit marktkramen worden aangeboden.

De organisatie van de beurs is in handen van WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De partijen hebben na 2 zeer succesvolle eerdere edities veel vertrouwen in de beurs en rekenen op veel verkopen.

19-10-2012 19:48 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan