Uitgaan

Ex-drugsbaron Joop Gottmers spreekt 21 oktober in de Salvatorkerk Leeuwarden

LEEUWARDEN, 19 oktober 2012 - Komende zondag zal het indrukwekkende levensverhaal van Joop Gottmers door hemzelf toegelicht worden. Joop is jarenlang actief geweest in de onderwereld. In de dienst zal hij ingaan hoe hij uit de onderwereld heeft kunnen stappen.


  - ingezonden -

 

Joop is een zeer bekwame kickboxer. Voor de jeugd geeft hij ’s middags een kickbox clinic in de kerk.


Het belooft zondag een zeer boeiende en laagdrempelige dienst te worden. Mensen die nieuwsgierig geworden zijn, zijn van harte welkom. Zowel voor vroege vogels (9.30 uur) als voor de mensen die liever iets langer blijven liggen op zondagochtend (11.45 uur) zijn er geschikte aanvangstijdstippen van de dienst.


Datum: Zondag 21 oktober
Locatie: De Salvator, Archipelweg 133 in Leeuwarden

Aanvang: 9.30 en 11.45 uur

 

 

19-10-2012 11:22 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan