27 oktober Erwin Nyhoff samen met band in Romein

Uitgaan

27 oktober Erwin Nyhoff samen met band in Romein

LEEUWARDEN, oktober 2012 - Op zaterdag 27 oktober staat Erwin Nyhoff samen met zijn band in Poppodium Romein. Anno 2012 kennen veel mensen Nyhoff als de finalist van het tv-programma The Voice of Holland, maar zijn carrière als zanger, gitarist en liedjesschrijver begon al veel eerder bij The Prodigal Sons. Met deze band scoorde hij verschillende hits. De zaal gaat open om 20:00 uur en een kaartje kost € 12,50.


Nyhoff stond al op prestigieuze festivals als Pinkpop, Oerol en Zwarte Cross en ging naar Amerika waar hij voorprogramma’s deed van legendarische bands als Pearl Jam en Alanis Morissette. Zijn bekendheid in Nederland is vooral te danken aan zijn deelname aan de tweede editie van The Voice of Holland, waar hij met een zijn versie van ‘The River’ van Bruce Springsteen een verpletterende indruk achterliet bij de blind auditions. Later haalde Nyhoff met zijn coach Angela Groothuizen zelfs de finale die hij met een miniem verschil verloor. Met zijn pure en authentieke stijl stond Nyhoff al eerder in Romein, in 2010 verzorgde hij namelijk het voorprogramma van de beroemde Elvis Presley-gitarist James Burton. Vanavond komt hij samen met zijn band weer terug naar Leeuwarden voor een speciale clubshow.

 

www.poppodiumromein.nl

 

 

26-10-2012 23:27 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan