30 oktober Theatervoorstelling voor sportverenigingen in Leeuwarden

Uitgaan

30 oktober Theatervoorstelling voor sportverenigingen in Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2012 - Vanavond van 20.00 tot 21.20 uur is de theatervoorstelling ‘Wel winnen hè’ in Stadsschouwburg de Harmonie. De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers (bestuursleden, trainers, coaches, begeleiders en scheidsrechters) van sportverenigingen.


Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training niet goed loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? De theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ geeft antwoord op al deze vragen.

De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met de gemeente Leeuwarden. In de voorstelling staat centraal hoe je als vrijwilliger, vanuit je eigen rol, een verenigingscultuur kunt neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit. Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gebaseerd op praktijkervaringen van Nederlandse topcoaches. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Actieplan

De theatervoorstelling is onderdeel van het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Het actieplan is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Het programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Maatschappelijk Ondernemers groep (MOgroep).

 

Een kaartje kost slechts €5 (normale prijs € 20). De kaarten kunnen besteld worden op www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.
De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met de gemeente Leeuwarden.

Voor meer informatie: www.welwinnenhe.nl
 

30-10-2012 14:20 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan