25 november Bruidsbeurs in Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Uitgaan

25 november Bruidsbeurs in Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

LEEUWARDEN, 30 oktober 2012 - Op zondag 25 november 2012 organiseert Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof een spetterende bruidsbeurs. Bezoekers kunnen zich van 11.00 tot 17.00 uur op deze unieke trouwlocatie gratis laten informeren en inspireren door ruim 20 bedrijven uit de regio. Geniet van prachtige muziek en inspirerende workshops tijdens deze veelzijdige bruidsbeurs.


Workshops & optredens


Om erachter te komen wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een huwelijk worden er interessante masterclasses verzorgd door de Weddingplannerschool. Voor meer informatie over het uitbesteden van deze belangrijke taken kunt u terecht bij de weddingplanners van Eindeloos Events. In de sfeervolle Gerriet zaal zal Edwin Monteyn onder begeleiding van Gijs van Winkelhof live optredens verzorgen om alvast in de juiste sferen te komen voor de huwelijksdag. Hier kunnen bezoekers tevens terecht voor een hapje en drankje om alle nieuwe ideeën voor een bijzondere huwelijksdag nog eens door te nemen. De eerste 50 bezoekers van de bruidsbeurs ontvangen een hapje en drankje van het huis!

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof & Trouwen


Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een unieke trouwlocatie met vele mogelijkheden. Vergeet niet om alle prachtige plekjes van deze locatie te bezichtigen tijdens een persoonlijke rondleiding. Verschillende vertrekken zullen prachtig worden gestyled door de ervaren stylistes van Eindeloos Events. Deze styling maakt de romantische sfeer in het paleis helemaal compleet. Uiteraard is er direct de gelegenheid om vragen te stellen over een compleet verzorgde huwelijksdag op deze trouwlocatie!

Prijsvraag & Goodiebag


Er is ook een mogelijkheid om mee te doen met een prijsvraag. Bezoekers kunnen kans maken op leuke prijzen met als hoofdprijs een Minimoon Arrangement voor een romantische overnachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en diner in één van de 60 Fletcher hotels.

 
Voordat u naar huis gaat ontvangt ieder bruidspaar een beurstas met informatie over alle deelnemende bedrijven. Zo kunt u thuis nog eens uitgebreid nagenieten van deze bijzondere bruidsbeurs. Wilt u iets extra’s ontvangen? Meldt u zich dan vooraf aan voor deze spetterende bruidsbeurs via http://trouwen.hotelstadhouderlijkhof.nl  en ontvang een unieke roze shopper cadeau!

30-10-2012 09:59 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan