Figuranten gezocht voor musical ‘De Jantjes’ op 6 december in De Harmonie

Uitgaan

Figuranten gezocht voor musical ‘De Jantjes’ op 6 december in De Harmonie

LEEUWARDEN, 30 oktober 2012 - Donderdag 6 december staat de musical ‘De Jantjes’ met o.a. Willeke Alberti en Winston Post in De Harmonie. Voor deze voorstelling wordt  een mannelijke en een vrouwelijke figurant gezocht. De figuranten hebben geen tekst hebben maar krijgen wel de kans om in een professionele musical op te treden en een kijkje te nemen achter de schermen.


De figuranten zullen onder andere ingezet worden als bezoeker in het café van Tante Piet, als voorbijganger op de Oostelijke Handelskade waarvan het schip de ‘Prinses Amalia’ met aan boord De Jantjes zal vertrekken richting Nederlands-Indië en natuurlijk in de al om bekende Jordaan waar op straat veel te beleven valt.

De figurant moet voldoen aan de volgende kenmerken: een West-Europees uiterlijk, leeftijd tussen de 50 en 65 jaar, normaal postuur en een lengte tussen de 1.70 meter tot 1.85 meter.

Opgeven kan tot maandag 12 november via info@harmonie.nl. Stuur een foto en een korte motivatie mee. De figurant die voldoet aan de kenmerken en de leukste/beste/grappigste motivatie heeft mag mee doen.

 

 www.harmonie.nl

 

 

30-10-2012 11:30 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan