6 oktober Fryslân Party Night: dansfestijn in De Koperen Tuin Leeuwarden

Uitgaan

6 oktober Fryslân Party Night: dansfestijn in De Koperen Tuin Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2012 - Op 6 oktober beleeft Leeuwarden haar eerste multi dinner en dance event. Met drie thema's in diverse zalen wordt in De Koperen Tuin een uniek evenement voor de provincie georganiseerd. Hou je van muziek, dans of simpelweg uitgaan, is dit een happening om niet te missen!


 - ingezonden -

 

Frylân Party Night beleeft de primeur met Disco Classics, Rnb Latin house en Salsa in drie ruime zalen, waarmee het gehele evenementencentrum in stadspark de koperen tuin verandert in één groot dansfestijn. Voorafgaand kun je genieten van een speciaal culinair menu en aansluitend verschillende gratis dansworkshops volgen om de dansvloer onveilig te maken.


De avond heeft bovendien een hoog entertainmentsgehalte met diverse showoptredens op het programma en swingende interactieve dansanimaties die iedereen in beweging houden. Je weet je zo verzekert van een uitstapje wat voor de gehele regio ongekend is.

Fryslân Party Night is een dans- en ontmoetingsevent voor singles, stellen en gezelschappen voor een hilarisch avondje vertier. Een unieke gelegenheid om in een prachtige ambiance al dan niet dansend in contact te komen met andere levensgenieters. Het wordt slechts enkele keren per jaar georganiseerd. Redenen genoeg om dit niet te willen missen.

Meer informatie vind je op de website www.cityvibz.nl. Daar kun je eventueel ook in de voorverkoop een kaartje bemachtigen.

6 Oktober 2012 - 20.00 - 03.00
Koperen Tuin, Prinsentuin 1, Leeuwarden

www.cityvibz.nl

 

 

4-10-2012 13:38 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan