Uitgaan

6 oktober tienerboeken schrijfster Maren Stoffels bij selexyz de tille

LEEUWARDEN, oktober 2012 - Van 3 tot en met 14 oktober staat de kinderboekenafdeling van selexyz de tille helemaal in het teken van het kinderboekenweek thema Hallo wereld! Op 6 oktober is de bekende en populaire schrijfster Maren Stoffels te gast. Van 15.00 tot 16.00 uur leest zij voor uit eigen werk en signeert zij boeken.


ingezonden - selexyz de tille

De Kinderboekenweek gaat weer van start! Van 3 tot en met 14 oktober staat de kinderboekenafdeling van selexyz de tille helemaal in het teken van het thema Hallo wereld! Maar dat is nog niet alles, want op 6 oktober hebben wij de bekende en populaire schrijfster Maren Stoffels te gast! Van 15.00 tot 16.00 uur gaat zij uit haar werk voorlezen en zal zij haar boeken signeren.

Maren Stoffels is met haar 24 jaar één van de jongste auteurs van Nederland en razend populair bij de tienermeisjes. Ze schrijft al vanaf haar 9de verhaaltjes. Zo ging haar eerste (onuitgebrachte boek) over een Eskimootje dat zijn vader zoekt. Drie mensen hebben het gelezen; haar vader, haar

moeder en haar broer. Op haar 15de besluit ze haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar haar nog wel wat te jong vond. Twee jaar later verschijnt haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs wint.

 

Inmiddels zijn we zeven jaar verder en heeft ze al dertien succesvolle boeken op haar naam staan, waaronder Piercings en Parels, Cocktails & Ketchup, Sproetenliefde, Op blote voeten, Vlucht van Elin, Tara vecht terug en Gezicht van Britt. Haar laatste boek is Verboden voor mij, uit de 'Verboden voor...' serie.


Tosca Menten maakte samen met illustrator Elly Hees het Kinderboekenweekgeschenk Het Akropolis Genootschap en De slag om bladzijde 37. Tijdens de Kinderboekenweek gratis bij aankoop van € 10,00 aan kinderboeken.

Fleur van der Weel en Edward van de Vendel maakten Hallo!, het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek.

4-10-2012 11:37 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan