6 oktober het grote Leeuwarder Oktoberfest! Voor alle Leeuwarders

Uitgaan

6 oktober het grote Leeuwarder Oktoberfest! Voor alle Leeuwarders

LEEUWARDEN, oktober 2012 - Naast München staat ook Leeuwarden op 6 oktober in het teken van het grootste bierfestival ter wereld. In samenwerking met Studiestad Leeuwarden zal Poppodium Romein deze dag geheel in Duitse sferen zijn en de authentieke elementen van het Oktoberfest zullen naar voren komen.


- ingezonden Poppodium Romein -

De zaal van Romein zal gevuld worden met traditionele houten tafels, een echt dweilorkest zal de traditionele Oktoberfest muziek ter gehore brengen en het bier wordt natuurlijk in pullen geserveerd. Om in de Duitse sfeer te blijven zullen er bratwürsten en pretzels worden verkocht en we hopen iedereen te mogen verwelkomen in de traditionele lederhosen en dirndls. Er wordt gratis toegang verleend wanneer je gekleed bent in de traditionele kledingdracht. Ozapft is!

Let op: dit evenement is voor ALLE Leeuwarders, iedereen is welkom!

6 oktober van  16:00 – 1:00 uur
Poppodium Romein

Prijs: €5,-

 

 

5-10-2012 20:58 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan