Oldehove weer open voor publiek, zeven middagen per week

Uitgaan

Oldehove weer open voor publiek, zeven middagen per week

LEEUWARDEN, 2015 - Vanaf 4 april is de Oldehove uit de winterstand. De lift en de multimediale presentatie zijn weer operationeel gemaakt en klaar voor het publiek. Het team van vrijwillige torenwachters is wat uitgebreid, zodat de toren tot eind oktober zeven middagen per week open kan.


De Oldehove trok in 2014 een recordaantal bezoekers. Door de inzet van de vrijwillige torenwachters, een stagiair en HCL-medewerkers konden ruim 26.000 bezoekers in de gelegenheid worden gesteld een kijkje te nemen in de toren of deel te nemen aan een rondleiding.

Voor tarieven, openingstijden en meer zie www.oldehove.eu


4-4-2015 11:23 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan