De Sunshower Combi van Megategel: you're own wellness at home

Zakelijk

De Sunshower Combi van Megategel: you're own wellness at home

LEEUWARDEN, 24 januari 2012 - Design, wellness en comfort typeren de badkamer van 2012. Was deze vroeger vooral functioneel, tegenwoordig is de badkamer ook om te ontspannen en te genieten. De Sunshower Combi van Megategel illustreert deze trend.


Betrekkelijk eenvoudig verandert de badkamer namelijk in een mini wellnesscenter. De Sunshower Combi geeft u energie in de donkere maanden, infraroodlicht biedt verlichting bij spierpijn na het sporten en geeft een aangename diepwerkende warmte na een stevige winterwandeling. Bovendien stimuleert de Sunshower de bloedsomloop en heeft het een helende werking op gewrichten. Sunshower Combi half body is er vanaf € 1.495,-

 

Mega Tegels & Badkamers
Zwettestraat 10, Leeuwarden
www.megategel.nl


24-1-2012 11:45 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk