Zakelijk

De Fabriek winnaar ondernemersprijs van Leeuwarden 2015

LEEUWARDEN, 26 maart 2015 - De ondernemersprijs van Leeuwarden ‘DE HET 2015’ in de categorie ‘jonge ondernemers’ is gewonnen door Jaap Hoekstra van De Fabriek Leeuwarden. Deze ondernemersprijs is dinsdag 24 maart tijdens de netwerkborrel, op de business beurs TEL, van de gemeente Leeuwarden en de Commerciële Club Leeuwarden uitgereikt.


- ingezonden -

Volgens het jury rapport onderscheidt De Fabriek zich door:

- Succesvolle combinatie bedrijven- en sportcentrum
- Verrassende locatie
- Versterkende netwerk opportunity’s
- Inspirerend en proactief ondernemerschap
- Innovatieve flexibele huuroplossingen
- ‘Nee’ of ‘kan niet’ bestaat hier niet
- Laagdrempelig

De Fabriek is een succesvol concept van een bedrijven- en sportcentrum op een verrassende locatie. Een innovatief en creatief voorbeeld van hoe je leegstand oplost en een langer bestaand pand een nieuwe, duurzame bestemming geeft." Jaap Hoekstra is een inspirerende ondernemer. Hij coacht, helpt bedrijven opstarten, onderling contact te leggen en kijkt wat hij voor je kan betekenen wanneer iets niet lukt. ‘Nee’ of ‘kan niet’ bestaat voor hem niet. Voor alles bestaat een oplossing. Hij boekt veel succes met zijn flexibele huuropties, verscheidenheid in huurders en het voor hen organiseren van kwalitatieve netwerkmomenten. Een pro-actieve ondernemer die altijd een stap vooruit probeert te denken en daar volop in slaagt.

26-3-2015 14:06 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk