Zakelijk

Energie Service Friesland winnaar in de CV-onderhoudsbranche 2015

LEEUWARDEN, 4 juni 2015 – Energie Service Friesland is door de Nominatiecommissie van National Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de CV-onderhoudsbranche 2015.


- ingezonden -

En daar is de onderneming uiteraard trots op. "De Nominatiecommissie ziet in Energie Service Friesland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt”, aldus de jury.

Energie Service Friesland heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de leidende bedrijven in haar branche. Met een duidelijke profilering en een klantgerichte houding weet men zich te onderscheiden. Die klantvriendelijkheid komt tot uiting in bijvoorbeeld de servicedienst die ‘24/7’ bereikbaar is. Om de vakbekwaamheid op peil te houden krijgen werknemers regelmatig een training. Om deze redenen is Energie Service Friesland uitgeroepen tot winnaar”, aldus het juryrapport.

“We zijn al 40 jaar actief in het mooie Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken. Met zo’n 50 werknemers zijn we altijd op zoek naar innovatieve ontwikkeling, zodat wij onze klanten de hoogste service en het beste advies kunnen bieden”, aldus algemeen directeur Otto van der Galien. “Mooi dat ons werk nu beloond is met de National Business Succes Award!”

Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur, tot einde 2015.

5-6-2015 10:42 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk